AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakirelik bozmak

Kahve falında bakirelik bozmak

Kahve falında bakirelik bozmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında bakirelik bozmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında bakire bozmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakirelik bozmak zor zamanların biteceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin bakire olmadığını görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında bakireliğini kaybetmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kendini bakire görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bakireliğini kaybettiğini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek en pahalı evlerde oturacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir