Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek çalışmalarının beğenileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Kahve falında bakireliği bozulmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işarettir.

Kahve falında bakire olduğunu görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında bakirelik kanı görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakire kanı görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin bakire olmadığını görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında kendini bakire görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir