AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakire olmayan birini görmek

Kahve falında bakire olmayan birini görmek

Kahve falında bakire olmayan birini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kişinin bundan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bakire olmayan birini gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Kahve falında bakire olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında bakireliği bozulmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bakire görmek adını aklamayı başaracağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yüklü siparişler alacağına inanılır.

Kahve falında bakireliğini kaybettiğini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kendisini yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında bakirelik bozmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakire olmamak onlara doyasıya sarılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir