AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmak için yer aramak

Kahve falında yıkanmak için yer aramak

Kahve falında yıkanmak için yer aramak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, saygınlığını yitireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkanmak için yer aramak gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Kahve falında yatacak yer aramak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gideceği yeri aramak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında yıkanmak için yer aramak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında mezar yeri aramak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işsiz ise işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alacak yer aramak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, insan sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo yapacak yer aramak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılacak yer aramak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir