AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakire olmamak

Kahve falında bakire olmamak

Kahve falında bakire olmamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, aile hayatına adım atılacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bakire olmamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında bakire olmadığını görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakirelik kanı görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bakireliğini kaybettiğini görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bakire bozmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bakire olmayan birini görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında kendini bakire görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bakirelik bozmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir