AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkamak abdest almak

Kahve falında yıkamak abdest almak

Kahve falında yıkamak abdest almak yeni bir ortaklık kurulacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkamak abdest almak gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Kahve falında büyük abdestini yıkamak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve yıkamak geçim sıkıntısına düşüleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest yıkamak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında yıkamak abdest almak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken kusmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına yorulur.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde abdest almak pek az kazanç getireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir