AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini yıkamak

Kahve falında büyük abdestini yıkamak

Kahve falında büyük abdestini yıkamak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdestini yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında büyük abdest yıkamak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdestini yıkamak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve yıkamak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkamak abdest almak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yaptığını görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdestinde kan görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete büyük abdestini yapmak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir