AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest yıkamak

Kahve falında büyük abdest yıkamak

Kahve falında büyük abdest yıkamak bir bebek sahibi olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdest yıkamak gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında büyük abdestini yıkamak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve yıkamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, mali olarak küçüleceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdest yıkamak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yıkamak abdest almak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak işlerinin kapanacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağına büyük abdest yapmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest yapamamak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapmak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir