AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetim kalmak

Kahve falında yetim kalmak

Kahve falında yetim kalmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yetim kalmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Kahve falında yetim kalmak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yetim giydirmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Kahve falında yetim erkek çocuğu görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öksüz yetim görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında yetim erkek bebek görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Kahve falında yetim dövmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yetim görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında yetim bebek emzirmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir