AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yetim görmek

Kahve falında kendini yetim görmek

Kahve falında kendini yetim görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, şansının da açık olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini yetim gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında yetime para vermek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kendisine şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında yetim giydirmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında yetim dövmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yetim çocuğa yardım etmek kişiye hep umut olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yetime yemek vermek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yetim erkek bebek görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yetime yemek yedirmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında öksüz yetim görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir