AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikli bahçe görmek

Kahve falında yeşillikli bahçe görmek

Kahve falında yeşillikli bahçe görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ekmek bulamayacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillikli bahçe gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçeden yeşil biber toplamak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında büyük yeşil bahçe görmek zor günlerin yaşanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçesi görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hasta ise şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede yeşil biber toplamak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede yeşil domates görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde bahçe görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet eder.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir