AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde bahçe görmek

Kahve falında yeşillikler içinde bahçe görmek

Kahve falında yeşillikler içinde bahçe görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde bahçe gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında yeşil bahçe içinde ev görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde bahçe görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde bahçe görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe içinde yürümek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe içinde mezar görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçe içinde ev görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe içinde yılan görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına inanılır.

Kahve falında bahçe içinde olmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir