AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yeşil domates görmek

Kahve falında bahçede yeşil domates görmek

Kahve falında bahçede yeşil domates görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, harcama gücünün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede yeşil domates gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında yeşil domates bahçesi görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede yeşil domates görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden domates yemek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domates bahçesi görmek yaralarına da merhem olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede kırmızı domates görmek maddi gücünün azalacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe domatesi görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede domates toplamak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir