AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bahçesi görmek

Kahve falında yeşil bahçesi görmek

Kahve falında yeşil bahçesi görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, güzel huylarının değişeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçesi gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeşillik bahçe görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin bahçesi görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede yeşillik görmek içsel güvensizliklerinize, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bahçede yeşil biber görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçe görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bahçe yeşillik görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir