AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakirelik kanı görmek

Kahve falında bakirelik kanı görmek

Kahve falında bakirelik kanı görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakirelik kanı gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bakire kanı görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakirelik kanı görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bakire bozmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin bakire olmadığını görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında bakire birini hamile görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, dünya malına kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, musibetlerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir