AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bakire olmadığını görmek

Kahve falında birinin bakire olmadığını görmek

Kahve falında birinin bakire olmadığını görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, kazancının her geçen gün artacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bakire olmadığını gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında bakire olmadığını öğrenmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin bakire olmadığını görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bakire olmadığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında bakire olmadığını görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, aile bireyleri ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin bakire olmadığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, büyük maddi kayıp verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir