AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde göl görmek

Kahve falında evin içinde göl görmek

Kahve falında evin içinde göl görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde göl gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Kahve falında evin içinde göl görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Kahve falında göl içinde ev görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine inanılır.

Kahve falında orman içinde göl görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gölün içinde yürümek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göl içinde ağaç görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında göl içinde yılan görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında gölün içinde olmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde yüzmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir