AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve kar görmek

Kahve falında yeşillik ve kar görmek

Kahve falında yeşillik ve kar görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sıkıntı çekeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik ve kar gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında yeşillik üzerinde kar görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik içinde kar görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kar ve yeşillik görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kar görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek canın sıkılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kar ve yeşil görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillik ve kar görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnından bebek düşürmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir