AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kar görmek

Kahve falında yeşil kar görmek

Kahve falında yeşil kar görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kar gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında kar ve yeşillik görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik üzerinde kar görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kar görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde kar görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar ve yeşil görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillik ve kar görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette kar görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir