AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve yeşil görmek

Kahve falında kar ve yeşil görmek

Kahve falında kar ve yeşil görmek sorunlarını bitireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar ve yeşil gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kar ve yeşil görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve kar görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik içinde kar görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik üzerinde kar görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kar ve yeşillik görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kar görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kar üstünde araba kullanmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir