AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sebze görmek

Kahve falında yeşil sebze görmek

Kahve falında yeşil sebze görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sebze gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil sebze almak yardımının olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil sebze yediğini görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebzeler almak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yapraklı sebze görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir