AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanepeye uzanmak

Kahve falında kanepeye uzanmak

Kahve falında kanepeye uzanmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanepeye uzanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili başlıklar kendini hatırlatabilir.

Kahve falında kanepeye uzanmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanepenin yandığını görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık kanepe görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe kanepe görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında koltuk kanepe görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında eve kanepe almak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında kanepe temizlemek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında kanepe taşımak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir