AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ağaçlı bahçe görmek

Kahve falında yeşil ağaçlı bahçe görmek

Kahve falında yeşil ağaçlı bahçe görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ağaçlı bahçe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ağaçlı bahçe görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında bahçeye ağaç dikmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin bahçesinde ağaç görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede çam ağacı görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe ve ağaç görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ağaçlı bahçe görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bahçede incir ağacı görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir