AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeyi yeşil görmek

Kahve falında bahçeyi yeşil görmek

Kahve falında bahçeyi yeşil görmek çalışmaları kötüleyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayatın yoluna gireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeyi yeşil gördüyseniz:

  • Bilgi edinmeden cevap vermemeye özen gösterin.

Kahve falında yeşillik bir bahçe görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillikli bahçe görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili yeşil bahçe görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, insanlarla bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin bahçesi görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bahçeden geçmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir