AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilliğin içinde yürümek

Kahve falında yeşilliğin içinde yürümek

Kahve falında yeşilliğin içinde yürümek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğin içinde yürümek gördüyseniz:

  • Ortaklarınız, partneriniz veya meslektaşlarınız bazı konulardaki düşüncelerini ya da eğilimlerini açıkça belli edebilirler.

Kahve falında yeşilliklerin içinde yürümek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yeşilliğin içinde yürümek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde yürümek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşiller içinde yürümek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik içinde yürümek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Kahve falında derenin içinden yürümek hayırlı bir yola çıkılacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde yürümek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir