AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşiller içinde yürümek

Kahve falında yeşiller içinde yürümek

Kahve falında yeşiller içinde yürümek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, malvarlığının çok daha artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşiller içinde yürümek gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında yeşilliklerin içinde yürümek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşilliğin içinde yürümek bütçesinin küçüleceğine, tövbe etmeye tabir olunur.

Kahve falında yeşillik içinde yürümek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşiller içinde yürümek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikler içinde yürümek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kar içinde yürümek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalettir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek bir bebek sahibi olunacağına, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir