Kahve falında yeşil zeytin çalmak

Kahve falında yeşil zeytin çalmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil zeytin çalmak gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Kahve falında yeşil zeytin çalmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil zeytinler görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil zeytin koparmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yemek görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin aldığını görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir