AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek

Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek

Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil siyah zeytin gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir