AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin yemek görmek

Kahve falında yeşil zeytin yemek görmek

Kahve falında yeşil zeytin yemek görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Kahve falında yeşil zeytin yemek görmek kötü haberlerin alınacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yemek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek onlardan büyük hayır göreceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil zeytin vermek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zeytin ayıklamak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir