Kahve falında siyah ve yeşil zeytin görmek

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, zararının büyük olacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında tabakta siyah zeytin görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir