AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılanın soktuğunu görmek

Kahve falında yeşil yılanın soktuğunu görmek

Kahve falında yeşil yılanın soktuğunu görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, günden güne kazancının artacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılanın soktuğunu gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Kahve falında uzun yeşil yılan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil yılan görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir yılan görmek kalbinin küt küt edeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan başı görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir