AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil piton yılanı görmek

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek eğer işsizse iş bulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil piton yılanı gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde piton yılanı görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah piton yılanı görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz piton yılanı görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde piton yılanı görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev piton yılanı görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında piton yılan görmek aşık olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir