AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek

Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek

Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük yeşil yılan gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında yeşil ve büyük yılan görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil yılan görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ve yeşil yılan görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek işlerinden belirsizlik olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil büyük yılan görmek elinin bolluğa kavuşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük küçük yılan görmek işinde de hep başarılı olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük büyük yılan görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında küçük büyük yılanlar görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir