AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun yemiş görmek

Kahve falında olgun yemiş görmek

Kahve falında olgun yemiş görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun yemiş gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında olgun yemiş görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş ağacı dikmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Kahve falında yemiş toplamak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze yemiş görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yemiş yemek görmek variyetini çoğaltacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yemiş görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir