AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır satır görmek

Kahve falında bakır satır görmek

Kahve falında bakır satır görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, evlatlarından hayır bulacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, amaçlarını yerine getireceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır satır gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında bakır satır görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında satırla adam kovalamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında satırla kolunu kesmek kötü haberlerin alınacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında satır görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında satır bilemek elden arka arkaya paralar çıkacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında satırla kavga etmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, varolan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında satırla adam kesmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında satırla kesilmek kazancının eksileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir