AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve siyah yılan görmek

Kahve falında yeşil ve siyah yılan görmek

Kahve falında yeşil ve siyah yılan görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ve siyah yılan gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Kahve falında siyah yeşil yılan görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ve siyah yılan görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil siyah yılan görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ve yeşil yılan görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ve siyah yılan görmek yeni işlerin geleceğine, güveninin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir