AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve yeşil yılan görmek

Kahve falında siyah ve yeşil yılan görmek

Kahve falında siyah ve yeşil yılan görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, onları tebrik edeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah ve yeşil yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Kahve falında siyah yeşil yılan görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah yılan görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ve yeşil yılan görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil siyah yılan görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zorluklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ve siyah yılan görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak yılan görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah zehirli yılan görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir