AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yeşil yılan görmek

Kahve falında siyah yeşil yılan görmek

Kahve falında siyah yeşil yılan görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yeşil yılan gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında siyah yeşil yılan görmek rahat bir dönem yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ve siyah yılan görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil siyah yılan görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve yeşil yılan görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yılan soktuğunu görmek başarıları ile konuşulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi ve siyah yılan görmek umutlarını kaybedeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve siyah yılan görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, bazı ortak işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir