AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve mor renk görmek

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ve mor renk gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil renk görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli koltuk görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk halı görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında mor ve turuncu renk görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk gömlek görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında mor renk oje görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir