AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üzüm topladığını görmek

Kahve falında yeşil üzüm topladığını görmek

Kahve falında yeşil üzüm topladığını görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük adımlar atılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil üzüm topladığını gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında yeşil üzüm topladığını görmek bebek sahibi olunacağına, kirli işlere bulaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm toplamak meşakkate düşeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz üzüm toplamak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında dalından üzüm toplamak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz üzüm topladığını görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm toplamak ve yemek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir