AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, aşının da çoğalacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli tesbih gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında mor renk tesbih görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında siyah renkli tesbih görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında renkli tesbih görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalettir.

Kahve falında sarı renkli tesbih görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli tesbihler görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk tesbih görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir