AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye kırmak

Kahve falında taze fasulye kırmak

Kahve falında taze fasulye kırmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında taze fasulye kırmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız.

Kahve falında taze fasulye kırmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına rivayet eder.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında etli taze fasulye yemek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze fasulye almak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak satışlarının ya da üretiminin artacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye pişirdiğini görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir