AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ikram etmek

Kahve falında tavuk ikram etmek

Kahve falında tavuk ikram etmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ikram etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Kahve falında pişmiş tavuk ikram etmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında tavuk ikram etmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kederinin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma ikram etmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında misafire et ikram etmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey ikram etmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve pişirip ikram etmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir