AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı yüzük vermek

Kahve falında yeşil taşlı yüzük vermek

Kahve falında yeşil taşlı yüzük vermek yaşanan sorunların sona ereceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük vermek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük vermek kafasının ve içinin rahatlayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, malına gelecek zarara alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük almak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yeşil taşlı yüzük görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taş yüzük görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir