AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taş yüzük görmek

Kahve falında yeşil taş yüzük görmek

Kahve falında yeşil taş yüzük görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çok mutlu olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taş yüzük gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Kahve falında yeşil taş yüzük görmek kazançlı işlere girileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, maddi kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük vermek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek zor bir döneme girileceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak gönül işlerinin hareketleneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine inanılır.

Kahve falında altın yeşil taşlı yüzük görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük almak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir