AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hem de para kaybettireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı yüzük taktığını görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yüzük taktığını görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir