AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tarak görmek

Kahve falında yeşil tarak görmek

Kahve falında yeşil tarak görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tarak gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında yeşil tarak görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında ayna ve tarak görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında ölüden tarak almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarak satın almak gelirinin düşeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında elinde tarak görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında altın tarak görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı tarak görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir