AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil marul görmek

Kahve falında yeşil marul görmek

Kahve falında yeşil marul görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında marul yeşillik görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik marul görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul yıkamak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marul ve yeşillik görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil marul yemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir