AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul ve soğan görmek

Kahve falında marul ve soğan görmek

Kahve falında marul ve soğan görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, gülüp eğleneceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, işlerinin günden güne açılacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul ve soğan gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, bekarsa evleneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, türlü musibetlere uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul ve soğan görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marul salatası yemek rızkından olacağına, sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok marul görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, duygularının ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında marul yeşillik görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan marul çıkarmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir