AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul ve yeşillik görmek

Kahve falında marul ve yeşillik görmek

Kahve falında marul ve yeşillik görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, güzel bir hayat süreceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, elindekileri de kaptıracağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında marul ve yeşillik gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında marul yeşillik görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil marul yıkamak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında marul ve yeşillik görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik marul görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil marul yemek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil marul almak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir